Споделете:

 

Coinbase обяви плановете си за поддръжка на монети от типа ERC 20

 

Крипто-обменът Coinbase обяви в блога си, че планира да поддържа монети от типа ERC 20.

Ethereum ERC 20 (Ethereum Request for Comment 20) е технически стандарт, използван за интелигентните договори в блокчейна на Етериум. Съществуват десетки хиляди токени от типа ERC 20.

Coinbase планира да поддръжката на този тип монети да влезе в сила през следващите месеци. Понастоящем Coinbase не описва подробно поддръжката на конкретни активи или функции. Това съобщение идва почти месец, след като Coinbase започна да поддържа SegWit за транзакции в обмена.



Макар, че това първоначално изявление не е достатъчно подробно, това е добър знак за тези, които се интересуват от подобен тип активи. Coinbase заяви, че част от екипа на обмена е в процес на оценяване на монети, които ще могат да бъдат депозирани и теглени. Това предполага, че вероятно Coinbase ще поддържа повече активи, отколкото само тези, които са налични в GDAX и Coinbase. Екипът на GDAX чака да се изяснят правилата и регламентите, преди да реши кои монети ERC 20 ще бъдат подкрепени.
Всеки актив, включен в GDAX, ще бъде добавен към Coinbase “на базата на пазарната капитализация“. Също така, Coinbase ще добави активите само след като са добавени в GDAX и са оценени с помощта на “фактори като ликвидност, стабилност и други показатели“.

Друго предимство за потребителите на Coinbase и GDAX е, че след като Coinbase започне да подкрепя ERC 20 монети, потребителите, които са изпратили монети до Етериум адреса на Coinbase погрешка, ще могат лесно да възстановят активите си.

В изявлението на Coinbase не е включен точен график за началото на поддръжката на монети от типа ERC 20, но подробностите ще се появят през идните седмици.

 

Желаете ли да получавате известия, свързани с крипто-анализи и представяне на нови проекти? Може да се абонирате за нашите анализи и представяния на нови проекти, като попълните формата отдолу:

Споделете:

About Author

Related posts

Binance започва да приема депозити и теглене с фиатни валути

Споделете: Binance, една от най-големите платформи за търговия с дигитални валути стартира нов обмен, който предлага депозити и теглене във фиатни валути. Криптовалутите, които  поддържа обменът са Биткойн, Етер, а фиатните валути са евро и британски паунд. Binance обяви...

Read More

ФК Левски обяви за своето партньорство с блокчейн компанията Recheck

Споделете: Преди два часа, ФК Левски обяви партньорството си с холандската компания Recheck. Целта на партньорството е да се предотврати продаването на фалшиви продукти с бранда Левски. Това бе обявено преди два часа като партньорството бе представено от...

Read More

Binance тества фиатна платформа, руснаците подготвят крипто-платформи, а Украйна се подготвя за национална монета

Споделете: Binance, водещият крипто-обмен, съобщи, че ще започне да тества своята платформа нова платформа в Сингапур. Новата платформа на борсата ще предлага купуване и продаване на дигитални валути чрез фиатна. Също така два острова в Русия се конкурират...

Read More

Leave a Comment