Споделете:

 

Coinbase ще започне да поддържа Ethereum Classic (ETC) през следващите няколко месеца. Това бе съобщено днес в блога на Coinbase.

Coinbase съобщи, че ще започне работа по изграждането на поддръжката на Ethereum Classic. Като част от този процес потребителите могат да очакват публично API. Обменът заяви, че когато достигнат до крайната фаза на тестване на техническата интеграция, пускането на търговията ще бъде обявено в блога на компанията.

Какво означава Ethereum Classic за продуктите на Coinbase?

Coinbase Custody– екипът на Coinbase Custody планира да добави поддръжка на депозити и тегления на Ethereum Classic. Coinbase заяви, че Custody вероятно ще поддържа повече активи, които ще могат да се търгуват на Coinbase Markets, Coinbase Pro, Coinbase Prime и Coinbase.Coinbase Markets– екипът на Coinbase Markets планира да добави поддръжка на търговията с ETC.

Coinbase Pro– екипът на Coinbase Pro планира да добави поддръжка на търговията с Ethereum Classic. Също така Coinbase заяви, че клиентите, които преди това са имали баланс в Ethereum Classic в резултат на “твърдата вилица” на Ethereum през 2016 година, и не са решили да изтеглят средствата си преди януари 2017 година, ще получат съответния баланс Ethereum Classic.

Coinbase Prime– екипът на Coinbase Prime също ще поддържа търговията с ETC. Подобно на Coinbase Pro, клиентите, които преди това са имали баланс в Ethereum Classic в резултат на “твърдата вилица” на Ethereum през 2016 година, и не са решили да изтеглят средствата си преди януари 2017 година, ще получат съответния баланс Ethereum Classic.

Coinbase Asset Management– всеки актив, който е добавен в списъка на Coinbase Markets, ще бъде добавен към Индекса на Coinbase.

Coinbase ще добави активите само след като са били добавени в Coinbase Pro и Prime. След оценка на фактори като ликвидност, ценова стабилност и други показатели за състоянието на пазара, Coinbase ще добави Ethereum Classic към платформата.

Споделете:

About Author

Related posts

Republia.io обявява началото на публична продажба

Споделете: Republia.io обявява началото на публична продажба, 23 август 2018 г. Republia е децентрализирана платформа която комбинира всички аспекти на блокчейн технологията и създава екосистема в която всички проекти се пресичат. Платформата е обявена да започне своята дистрибуция...

Read More

MainNet на EOS “замръзна” два дни след старта

Споделете: По-малко от 48 часа след пускането,EOS Mainnet е паузиран, според многобройните съобщения в Twitter и Steemit на 16 юни. Публикациите бяха направени от 21-те най-големи EOS блок производители (BP). Новината за потенциалния проблем в мрежата на EOS...

Read More

IOTA и Volkswagen ще покажат доказателства за концепцията по време на CeBit 2018

Споделете: Volkswagen и IOTA ще показжт доказателство за концепцията, която се базира Tangle. Това бе разкрито от IOTA в Twitter. CEBIT 2018 Video with VW CDO Johann "JJ" Jungwirth (German with English subtitles) https://t.co/NyLFEs1NLZ $IOTA — IOTA (@iotaToken_)...

Read More

Leave a Comment