Споделете:

Crypto Exchange OKCoin разширява търговията с ток-до-ток до 20 американски държави

ОККоин, водещ по обмен на криптомен паричен поток, наскоро обяви, че клонът в Съединените щати сега предлага двойки крипто-крипто търговия в 20 държави, добавяйки към своите чифтос-крипто двойки в Калифорния.

Според средния пост, крипто-крипто търговците на криптопреносен обмен ще могат да видят таксите, които достигат до 0% за производителите и 0,05% за поемачите. 20-те държави-членки разширяват обхвата си като Айдахо, Аляска, Канзас, Мейн, Масачузетс, Ню Джърси, Юта и Тексас.Неговият главен изпълнителен директор, Тим Буйн, отбеляза, че обменът на криптоплатени суми, като OKCoin, трябва да работи с регулаторите за пазара на криптираща валута, за да “достигне пълния си потенциал”. Той добави:

Нашият екип работи усърдно в рамките на сложността на американските регулаторни рамки. Радваме се да предприемем тази голяма крачка напред, тъй като се стремим да премахнем бариерите, предотвратяващи истински глобален пазар на цифрови активи, при спазване на отдавна установените регулации.

Пощенският екип на компанията добави, че екипът му е работил с регулаторите, за да гарантира, че OKCoin е “изцяло в съответствие с федералните и държавните закони”. OKCoin се кандидатира за лицензи за пренос на пари (MTL), за да разшири своята крипто-крипто и fiat-to – крипто търговия в останалата част на страната.

След като получи MTL или регулаторна яснота за разширяване, ще го направи. Както CryptoGlobe обхвана, обменът стартира филиала “fiat-to-crypto” в Калифорния през юли тази година, а по това време изяснява, че други американски държави скоро ще се появят.

Както бе съобщено, през ноември миналата година компанията подаде регистрация за Money Services Business (MSB) в мрежата за финансово изпълнение на финансовите престъпления (FinCEN) на страната, но получи само лиценз през юли.

Тръгването на ОККоин дойде скоро след като един от най-големите си конкуренти, Хубоми, нае с бившия си главен изпълнителен директор и стартира обмен в Сан Франциско, наречен HBUS. HBUS предлага двойки крипто-крипто търговия във всичките 50 държави, но не предлага чифт валутни двойки.OKEx, обмен, стартиран от ОККоин, понастоящем е вторият по големина от обема на търговията, тъй като през последния 24-часов период се търгуваше с криптопи в размер на 800 млн. Долара. Както OKCoin, така и Huobi бяха част от китайските “големи три” крипто борси преди репресиите на страната.
OKCoin подложени на разследване

Китайският бизнес източник Caixin наскоро съобщи, че основателят на OKCoin, Star Xu, е бил задържан от полицията в Шанхай за разпит. Съобщава се, че е освободен след 24 часа и се твърди, че е бил задържан, за да подпомогне разследването на твърденията на обвинението, че OKEx е манипулирал фючърсите на БТК на платформата си.

През миналия месец борсата разбра, че огромна дълга позиция от 416 милиона щатски долара, заемана от фючърсите на БТК, се ликвидира след падането на цените на акциите. Обвиненията срещу размяната бяха предизвикани от група инвеститори, които твърдят, че са загубили “значителна” сума от средства заради катастрофа в системата, за която твърдят, че е планирала OKEx.

Per Caixin, търговците не успяха да изчистят позициите си на 5 септември, когато цената на bitcoin се разпадна поради катастрофата на OKEx. Според CryptoGlobe, Китайското национално радио (CNR) също по-рано тази година заяви, че обменът е бил незаконно търгуващ с фючърсните договори на Bitcoin в страната.

OKEx не публикува официално изявление относно разследването.

Споделете:

About Author

Related posts

Бърз и лесен метод за обмен на дигитални валути

Споделете: Все повече платформи за бърз обмен на дигитални валути изискват верификация от страна на потребителите си. Представяме ви платформа за обмен от ново поколение- DigiSwap. Платформата предоставя шанс на потребители си да “разменят” своите монети за други....

Read More

OBCIA назначава FANTOM за заместник-председател на Управителния съвет

Споделете: OBCIA назначава FANTOM за заместник-председател на Управителния съвет Отворената асоциация за браншови индустрии (OBCIA) назначи FANTOM за заместник-председател на борда, който включва конгломерати като SK Telecom, Kakao, LG U +, Shinhan Bank и KEB Hana Bank. OBCIA...

Read More

Метода на измиването на търговеца генерира фалшиви дневни обороти от $250,000,000 в Bithumb.

Споделете: Метода на измиването на търговеца генерира фалшиви дневни обороти от $250,000,000 в Bithumb. Обещаваща Южно Корейска борса като икономист е била ощетена заради метода на покупка-продажба-изплакване и повторение на измиването, а крипто-анализаторът Алекс Крюгер е открил, че ежедневният...

Read More

Leave a Comment