Споделете:

CryptoPay, платформа за плащания чрез криптовалута

 

Какво е Cryptpay?

CryptoPay е дигитална платформа за плащания с криптовалута. С помощта на платформата всеки може да направи превод към банки или лица. CryptoPay предоставя възможност за опериране с финансови средства посредством криптовалута. Платформата е напълно автоматизирана и след като транзакцията получи едно потвърждение в блокчейн веригата, автоматично се изпращат средства, независимо дали изпращате средствата до банка или лице. CryptoPay приема над 50 криптовалути, включително и най-популярните като Bitcoin и Ethereum.

Защо да използвам CryptoPay?

С помощта на платформата всеки има възможност да плати всякакъв вид сметки включително ток, вода, телефон, интернет и други. Плащането на сметки става изключително лесно- въвеждане на информация като клиентски номер и имена на титуляра.
Всеки, който притежава собствен бизнес, може да интегрира плащания чрез платформата. По този начин потребителите могат да заплатят за услуги или продукти чрез множество криптовалути.

  • Бързи транзакции: След 1 потвърждение в блокчейн веригата, платформата автоматично извършва плащането.
  • Лесно и удобно: Само с няколко клика от компютъра или телефона си, без сложни и бавни верификационни процеси може да заплатите сметката или да направите разплащане към физическо лице.
  • Информация само за получателя: За да се извърши плащане чрез платформата е необходимо само да се въведят данните за получателя.
  • Чрез платформата може да изпращате пари по всяко време на денонощието. CryptoPay работи 24/7.
  • Сигурност: Не на последно място е от значение и сигурността. Сигурността на платформата е гарантирана благодарение на блокчейн технологиите, които са децентрализирани. По този начин няма централен сървър.

 

Кой стои зад CryptoPay?

Даниел Стойчев

Даниел е съосновател на CryptoPay. Той е собственик на още един уебсайт, BitcoinsAtTheMoment
. Даниел има опит в сферата на предприемачеството и подобни проекти.

Румен Славов

Румен е съосновател на CryptoPay. Той има богат опит като програмист. Румен е работил за много чуждестранни IT фирми. Опитът му в сферата на програмирането е над 10 години.

Инвестиция

Проектът се нуждае от финансиране. Екипът избира групово финансиране. Всеки инвеститор ще получава дивиденти от приходите на платформата. Цената на една акция е 2115,9 лева. Необходимата инвестиция е на стойност 84 636 лева.
Всеки инвеститор ще получа процент от приходите на платформата в зависимост от процента акции, който притежава. Инвеститорите ще получават дивиденти завинаги.

Официален уебсайт

Споделете:

About Author

Related posts

Binance започва да приема депозити и теглене с фиатни валути

Споделете: Binance, една от най-големите платформи за търговия с дигитални валути стартира нов обмен, който предлага депозити и теглене във фиатни валути. Криптовалутите, които  поддържа обменът са Биткойн, Етер, а фиатните валути са евро и британски паунд. Binance обяви...

Read More

ФК Левски обяви за своето партньорство с блокчейн компанията Recheck

Споделете: Преди два часа, ФК Левски обяви партньорството си с холандската компания Recheck. Целта на партньорството е да се предотврати продаването на фалшиви продукти с бранда Левски. Това бе обявено преди два часа като партньорството бе представено от...

Read More

Binance тества фиатна платформа, руснаците подготвят крипто-платформи, а Украйна се подготвя за национална монета

Споделете: Binance, водещият крипто-обмен, съобщи, че ще започне да тества своята платформа нова платформа в Сингапур. Новата платформа на борсата ще предлага купуване и продаване на дигитални валути чрез фиатна. Също така два острова в Русия се конкурират...

Read More

Leave a Comment