Споделете:

Българският проект за крипто-разплащания, CryptoPay, пуска в продажба последните си 17 акции. Платформата цели да улесни разплащанията с криптовалута, като предостави на клиентите си бърз, лесен и удобен метод за плащания към физически лица, банки и всякакъв вид битови сметки, включително ток, вода, телефон и други. Платформата ще приема над 50 криптовалути, сред които и най-известните като Bitcoin, Ethereum и Litecoin. Всички акционери ще получават процент от печалбите на компанията за неопределен срок от време, като една акция е равна на един процент. Компанията продаде първоначално предлаганите акции за по-малко от един ден. Първоначално CryptoPay пусна в продажба 23 от общо 40 акции, като те бяха продадени за около 15 часа. Сега компанията пуска последните си акции с цел инвестиция, които са 17 на брой. CryptoPay.bg е собственост на компанията и скоро платформата им ще бъде онлайн.


Защо да използваме CryptoPay?

Платформата предоставя бърз, удобен и сигурен начин за плащане на битови сметки с помощта на криптовалута. За удобство на потребителите си, CryptoPay приема над 50 криптовалути. Също така платформата предоставя възможност на собствениците на бизнес да интегрират бързо плащания с криптовалути. Някои от предимствата на CryptoPay са:

  • Бързи транзакции. Транзакцията се нуждае само от 1 потвърждение в блокчейна, за да бъде завършена.
  • Лесно и удобно. Без сложни и досадни верификации, само с няколко клика от компютър или телефон, може да платите изпращате парични средства към физически лица, банки, а също така може да плащате всякакъв вид битови сметки.
  • 24/7/365. С помощта на платформата Вие може да изпращате по всяко време парични средства.
  • Сигурност. Сигурността на платформата е гарантирана благодарение на иновативната блокчейн технология.

 

Кои стои зад CryptoPay?

Даниел Стойчев

Даниел е съосновател на CryptoPay. Той също така е собственик и на BitcoinsAtTheMoment. Даниел има опит в сферата на предприемачеството и подобни проекти.

Румен Славов

Румен е съосновател на CryptoPay. Той има богат опит в програмирането. Опитът му в сферата на програмирането е над 10 години.

Инвестиции

CryptoPay пуска последните акции в продажба, които са 17. Бъдещите инвеститори все още имат възможност да инвестират в този иновативен, перспективен български проект.
Проектът се намира в последен етап и се нуждае от финансиране. Инвеститорите в платформата ще получават дивиденти завинаги. Текущата цена за 1 брой поименна акция от дружеството, която е равна на 1% дивидент от годишната печалба, е равностойна на 7.647,0лв.

Контакти

Официална Facebook страница

Електронна поща: info@cryptopay.bg

Телефон за контакти: +359 894 235223, +359 897 477293

Споделете:

About Author

Related posts

Binance започва да приема депозити и теглене с фиатни валути

Споделете: Binance, една от най-големите платформи за търговия с дигитални валути стартира нов обмен, който предлага депозити и теглене във фиатни валути. Криптовалутите, които  поддържа обменът са Биткойн, Етер, а фиатните валути са евро и британски паунд. Binance обяви...

Read More

ФК Левски обяви за своето партньорство с блокчейн компанията Recheck

Споделете: Преди два часа, ФК Левски обяви партньорството си с холандската компания Recheck. Целта на партньорството е да се предотврати продаването на фалшиви продукти с бранда Левски. Това бе обявено преди два часа като партньорството бе представено от...

Read More

Binance тества фиатна платформа, руснаците подготвят крипто-платформи, а Украйна се подготвя за национална монета

Споделете: Binance, водещият крипто-обмен, съобщи, че ще започне да тества своята платформа нова платформа в Сингапур. Новата платформа на борсата ще предлага купуване и продаване на дигитални валути чрез фиатна. Също така два острова в Русия се конкурират...

Read More

Leave a Comment