Споделете:

 

CryptoPhones- онлайн магазин от най-новото крипто-поколение

 

Криптовалутите за мнозина са модерния еквивалент на фиатните пари, но винаги сте се питали къде в България може да платите за стока или услуга с криптовалута? Представяме Ви CryptoPhones.eu. Един иновативен онлайн магазин за смартфони. Онлайн магазинът CryptoPhones приема над 50 криптовалути, включително Bitcoin, Ethereum и Dash.
CryptoPhones предлага на своите клиенти над 20 марки смартфони в своя онлайн магазин. Сред брандовете смартфони, които може да закупите в CryptoPhones са Apple, Asus, BlackBerry, Cat, Huawei, LG, Samsung, Xiomi, Nokia и други.


Интересно

Най-интересното в случая е, че онлайн магазина не приема нито един различен платежен метод. Екипът на CryptoPhones приема само и единствено криптовалута в своя онлайн магазин.

Доставка

CryptoPhones изпраща стоките с Еконт Експрес с опция преглед и тест, като възможностите са вида на доставката са два- директно до Вашия дом или до офис във Вашия град. Екипът на иновативния онлайн магазин изпраща стоките до 24 часа след като е извършено плащането, а стоката е във Вашия град до три работни дни.

Екипът

Екипът на CryptoPhones.eu е млад, енергичен и много амбициозен. Екипът на иновативния онлайн магазин се състои от трима души:

Даниел Стойчев

Даниел е на 21 години. Той е съосновател на CryptoPhones. Той е съосновател на BitcoinsAtTheMoment и CryptoPay.

Румен Славов

Румен е на 28 години. Той също е съосновател на CryptoPhones. Румен има над 10 години опит в програмирането.

Димитър Иванов

Димитър е на 26 години. Той е третия съосновател на CryptoPhones. Димитър е съосновател и на BitcoinsAtTheMoment.

Споделете:

About Author

Related posts

Binance започва да приема депозити и теглене с фиатни валути

Споделете: Binance, една от най-големите платформи за търговия с дигитални валути стартира нов обмен, който предлага депозити и теглене във фиатни валути. Криптовалутите, които  поддържа обменът са Биткойн, Етер, а фиатните валути са евро и британски паунд. Binance обяви...

Read More

ФК Левски обяви за своето партньорство с блокчейн компанията Recheck

Споделете: Преди два часа, ФК Левски обяви партньорството си с холандската компания Recheck. Целта на партньорството е да се предотврати продаването на фалшиви продукти с бранда Левски. Това бе обявено преди два часа като партньорството бе представено от...

Read More

Binance тества фиатна платформа, руснаците подготвят крипто-платформи, а Украйна се подготвя за национална монета

Споделете: Binance, водещият крипто-обмен, съобщи, че ще започне да тества своята платформа нова платформа в Сингапур. Новата платформа на борсата ще предлага купуване и продаване на дигитални валути чрез фиатна. Също така два острова в Русия се конкурират...

Read More

Leave a Comment