Споделете:

Една новаторска децентрализирана платформа има за цел да освободи разработчиците на приложения за Android, както и потребителите, от ограниченията, които понастоящем са въведени от Google Play. Заявката е устойчив икономически модел, основан на блокчейн.
Магазинът с приложения за Android на Google Play е един от най-популярните пазари на приложения и разпространява повече от два милиона приложения на повече от два милиарда устройства по целия свят, но страда от прекалено твърд контрол и централизация.Платформата DAO PlayMarket 2.0 има за цел да реши тези проблеми с децентрализиран магазин за Aндроид приложения, който премахва бариерите за влизане на разработчици и предоставя възможност на потребителите да купуват приложения с криптовалута.
DAO PlayMarket 2.0 ще бъде домакин на вградена борса за криптовалути, наречен PEX. Тази интеграция позволява бърз обмен на валути и токени, улеснява с опростени инструменти и интерфейси Р2Р комуникацията.
Платформата DAO PlayMarket 2.0 е изградена върху екосистемата “Етериум” и ще издава стандартизиран PMT токен (ERC20), който може да бъде закупен с широк спектър валути като BTC, ETH, ETC, LTC и DASH. Общият брой издадени PMT токена ще бъде ограничен до три милиона, от които 75 процента ще бъдат разпределени чрез ICO, а 25 процента ще бъдат прехвърлени на екипа по проекта.
Проектът DAO PlayMarket 2.0 вече привлече повече от 350 000 щатски долара от частни инвеститори по време на закрит кръг от финансиране и може да се похвали с известни инвеститори като Чандлър Гуо и и основателя на Expert Systems – Илия Чураков.
DAO PlayMarket 2.0 платформата ще започне с над 500 приложения. Тъй като DAO PlayMarket 2.0 вече работи с над 185 екипа за разработка и има повече от един милион договори с частни разработчици, е ясно, че платформата възнамерява да окаже сериозно въздействие върху екосистемата на пазара за приложения за Android.

Споделете:

About Author

Related posts

Бърз и лесен метод за обмен на дигитални валути

Споделете: Все повече платформи за бърз обмен на дигитални валути изискват верификация от страна на потребителите си. Представяме ви платформа за обмен от ново поколение- DigiSwap. Платформата предоставя шанс на потребители си да “разменят” своите монети за други....

Read More

OBCIA назначава FANTOM за заместник-председател на Управителния съвет

Споделете: OBCIA назначава FANTOM за заместник-председател на Управителния съвет Отворената асоциация за браншови индустрии (OBCIA) назначи FANTOM за заместник-председател на борда, който включва конгломерати като SK Telecom, Kakao, LG U +, Shinhan Bank и KEB Hana Bank. OBCIA...

Read More

Crypto Exchange OKCoin разширява търговията с токен-до-токен до 20 американски държави

Споделете: Crypto Exchange OKCoin разширява търговията с ток-до-ток до 20 американски държави ОККоин, водещ по обмен на криптомен паричен поток, наскоро обяви, че клонът в Съединените щати сега предлага двойки крипто-крипто търговия в 20 държави, добавяйки към своите чифтос-крипто...

Read More

Leave a Comment