Споделете:

Tether е криптовалута, която представлява реалните валути в Блокчейн пазарите.
Проектът е създаден през ноември 2015г. Той има две означения- USDT и EURT. Те са аналог на долара и евро в Блокчейн. Тези криптопреводи са тясно обвързани с Bitfinex. Първоначално Tether бе базиран на Биткойн Блокчейн технологията, но в последствие бе обявен преход към Litecoin. През май 2016г. пазарната капитализация нараства бързо. В края на август 2017г. пазарната капитализация на Tether е приблизително 320 милиона долара.
От 18 април 2017 Bitfinex отхвърлят сделките с фиатни валути. Същото се случи и с Tether. И въпреки всичко компанията изглежда страхотно, има и някои проблеми свързани с официалния сайт- изплащане, теглене и ликвидност на токените.


Какво не е наред с официалния сайт?

Това е посочената информация в официалния уебсайт.

Да, но Tether не е криптовалута, която може да се използва като пари.

Какво се случва с изкупуването на токени?
Bitfinex и Tether са имали някои проблеми с банковата система. През април 2017г. Tether претърпя намаляне на банковите услуги от тайвански банкови партньори. По-късно през този месец международни клиенти откриха депозитите си замразени.

Официално заявление:

“От 18 април 2017г. всички входящи международни преводи до Tether Блокчейн са блокирани и отказани от тайвански банки.
За клиентите с банкови сметки извън Тайван усърдно се стремим към алтернативни канали за финансиране. Нови банкови контакти са в процес на създаване. Дотогава искаме нашите клиенти да не изпращат допълнителни преводи, докато не можем да осигурим надежден метод за получаване на средствата.”

Текущата ликвидност на токените Tether?

Въпреки всички описани по-горе проблеми с компанията, капитализацията на Tether нараства. Пазарната капитализация на Tether нараства, което означава че инвестиционния поток нараства. Но откъде идва? Тъй като в официалния уебсайт се казва, че резервите на холдинга се подлагат на професионален одит. Tether не дава имена на одитори или фирми.
Tether не може да използва банкови съоръжения, така че къде се държат парите на компанията? Защо информацията не е известна за притежателите на Tether? Каква е истинската циркулация на монетата?

 

Какво се случва с Tether?

В днешно време съществуват милиони токена Tether без подкрепена стойност. Тези символи могат да бъдат използвани за закупуване на други криптовалути. Ако се използват твърде много токените USDT, тогава ще повлияе на цената на Биткойн и другите Алткойн монети. Свързване с банковата система може да повдигне повече въпроси относно дейността на Tether. Разследването на BTC-e може да засегне и Tether.
Всичко това повдига все повече въпроси, на които не можем да отговорим. Изглежда, че компанията наистина трябва да

Споделете:

About Author

Related posts

Republia.io обявява началото на публична продажба

Споделете: Republia.io обявява началото на публична продажба, 23 август 2018 г. Republia е децентрализирана платформа която комбинира всички аспекти на блокчейн технологията и създава екосистема в която всички проекти се пресичат. Платформата е обявена да започне своята дистрибуция...

Read More

MainNet на EOS “замръзна” два дни след старта

Споделете: По-малко от 48 часа след пускането,EOS Mainnet е паузиран, според многобройните съобщения в Twitter и Steemit на 16 юни. Публикациите бяха направени от 21-те най-големи EOS блок производители (BP). Новината за потенциалния проблем в мрежата на EOS...

Read More

Coinbase ще добави Ethereum Classic

Споделете: Coinbase ще започне да поддържа Ethereum Classic (ETC) през следващите няколко месеца. Това бе съобщено днес в блога на Coinbase. Coinbase съобщи, че ще започне работа по изграждането на поддръжката на Ethereum Classic. Като част от този...

Read More

Leave a Comment