Споделете:

 

Weedmaps е онлайн общност за марихуана, която също така доставя канабис. Те се определят като:

“Ние сме малък доставчик в центъра на ЛА и обичаме Litecoin.”

Weedmaps обмисля да започне да приема Litecoin за плащания, защото транзакциите са бързи, което позволява плащането да бъде потвърдено от двете страни (продавач и купувач) в рамките на няколко минути.

Weedmaps също така заяви:

“За съжаление никой още не е използвал този нов метод за плащане. Търсим някои, който да направи първата транзакция.”

Изискванията, които са необходими за регистрация като потребител на Weedmaps са:

  • Навършени 21 или 18 години с валидна медицинска карта
Общността също така предлага 10% отстъпка за всички покупки с криптовалута. Също така те предлагаха 50% отстъпка на първия потребител осъществил покупка с криптовалута. Няколко часа след обявяването на новия метод за плащане, Weedmaps коментира в Reddit:

“И имаме успех! Ние получихме първото успешно плащане с Litecoin. Скоростта на Litecoin и Биткойн…. Имахме поръчка от съществуващ клиент около един час преди да дойде поръчката с Litecoin. Транзакцията с Биткойн все още не е потвърдена. Това са над 2 часа. Но транзакцията с Litecoin отне само 5 минути! Да, 5 минути и ние бяхме за доставката, а транзакцията с Биткойн все още се обработва. Аз подкрепям и вярвам в бъдещето на Litecoin.”

Основателят и главен изпълнителен директор на Weedmaps, Джъстин Хартфилд, не хареса идеята за Биткойн през 2015 година, тъй като не смяташе, че това ще помогне за развитието на индустрията, свързана с марихуана. Той бе заявил пред CCN:

“Ето това, да речем, че продавате куп марихуана и вашите клиенти плащат с Биткойн. Как ще осребрите милиони цифрови монети в десетки милиони щатски долари? Биткойн е само технология, но в ранната й фаса все още е твърде рано да се присъедини в индустрията, свързана с канабис.”

Споделете:

About Author

Related posts

Лайткойн е на път да достигне нова рекордна стойност

Споделете: Лайткойн е на път да достигне нова рекордна стойност Изглежда края на тази година ще бъде много положителен за притежателите на Лайткойн. Наскоро бяхме свидетели на много голямо повишение в цената на Лайткойн. С цена от 320 долара...

Read More

Цената на Litecoin остава стабилна над 140 долара

Споделете: Цената на Litecoin остава стабилна над 140 долара Цената на Litecoin изглежда се задържа сравнително стабилна, като се има в предвид нестабилността на Алткойните. През уикенда, цената на Litecoin се задържа около 140 долара след големия скок на...

Read More

Лайткойн падна под 50 долара

Споделете:Август месец беше рекорден за криптовалутните пазари. Но само някои успяха да настигнат темповете на Лайткойн. Между 1 и 31 Август цената на монетата скочи от 43 на 64 долара, или иначе казано ръстът и беше 49 процента. А...

Read More

Leave a Comment