Споделете:

 

По-малко от 48 часа след пускането,EOS Mainnet е паузиран, според многобройните съобщения в Twitter и Steemit на 16 юни. Публикациите бяха направени от 21-те най-големи EOS блок производители (BP). Новината за потенциалния проблем в мрежата на EOS бе потвърден в Twitter от EOS Authority:

Докато BP се опитват да идентифицират и решат проблема, “транзакциите” изглеждат замразени в EOS Mainnet. Причината за замразяването на транзакциите все още не е ясна, тъй като EOS Mainnet Status Update в Steemit твърди, че се работи върху проблема.
EOSUK, един от кандидатите на EOS BP, съобщи, че мрежовият мониторинг на EOS показва, че някои BP, като тези които са оцветени в червено показват, че приложно-програмния интерфейс (API) не отговаря.Една от възможните причини за замразяването на мрежата е DDoS атака.

Най-големите 21 блок производители публикуваха в Steemit, твърдейки, че са формулирали “метод за отмяна на паузата в блокчейна” около 1 час след идентифицирането на проблема. Те също така споделиха, че нормалните функции трябва да бъдат на разположение в рамките на три до шест часа. В момента EOS е най-високо финансираното първоначално предлагане на монети (ICO), което е събрало сумата от 4 милиарда долара преди старта. EOS възнамерява да се конкурира с Ethereum като платформа за децентрализирани приложения (DApps).

Крипто-пазарът реагира съвсем нормално на новината, като цената на EOS падна с 3.56% за 24 часа, като текущата цена на EOS е 10,49$.

Споделете:

About Author

Related posts

Republia.io обявява началото на публична продажба

Споделете: Republia.io обявява началото на публична продажба, 23 август 2018 г. Republia е децентрализирана платформа която комбинира всички аспекти на блокчейн технологията и създава екосистема в която всички проекти се пресичат. Платформата е обявена да започне своята дистрибуция...

Read More

Coinbase ще добави Ethereum Classic

Споделете: Coinbase ще започне да поддържа Ethereum Classic (ETC) през следващите няколко месеца. Това бе съобщено днес в блога на Coinbase. Coinbase съобщи, че ще започне работа по изграждането на поддръжката на Ethereum Classic. Като част от този...

Read More

IOTA и Volkswagen ще покажат доказателства за концепцията по време на CeBit 2018

Споделете: Volkswagen и IOTA ще показжт доказателство за концепцията, която се базира Tangle. Това бе разкрито от IOTA в Twitter. CEBIT 2018 Video with VW CDO Johann "JJ" Jungwirth (German with English subtitles) https://t.co/NyLFEs1NLZ $IOTA — IOTA (@iotaToken_)...

Read More

Leave a Comment