Споделете:

Microsoft спря да приема Биткойн

Потребителите на криптовалута видяха все по-голямата адаптация на криптовалутите в бизнеса. Обаче от време на време има и неуспехи, като Microsoft. Те отказаха приемането на Биткойн.

Гигантът Microsoft е отменил метода за финансиране на клиентите чрез използване на Биткойн. Компанията е изпратила имейл до всички свои клиенти, които са засегнати от новите промени. Това дава отговор на въпроса след много спекулации в социалните медии и форум обществата.

Представител на Microsoft също потвърди информацията и обясни, че от “26 декември Microsoft вече не приема Биткойн в замяна на кредит по сметката на клиента. Връзката “Reedem Bitcoin” в Account.Microsoft.com бе премахната, така че клиентите вече няма да виждат тази опция.”


Проблеми с Биткойн

Microsoft прекрати приемането на кредитни депозити с Биткойн, но никой от персонала не е оповестил за причините, поради които компанията реши да предприеме това действие. От дискусиите с различни потребители в различни форуми обаче става ясно, че това не е било направено поради регулаторни изисквания или нещо подобно, а по-скоро това се дължи на оперативни проблеми.

Проблемите свързани с дългите забавяния, нестабилността на цената и високите такси за транзакции са известни на всички. Тук виждаме, че както в случая с онлайн платформата Steam, компаниите може да “запазят” курса на Биткойн, докато проблемите с високата волатилност не бъдат решени.

Споделете:

About Author

Related posts

Екстрадират шефа на RGCoins заради схема за пране на пари

Споделете: Мистериозното затваряне на една от българските платформи за покупко-продажба на Биткойн се разплете. Платформата е собственост на Росен Йосифов, а историята се разказва от дъщеря му- Виктория. Според думите й, баща й е арестуван и предстои да...

Read More

Binance започва да приема депозити и теглене с фиатни валути

Споделете: Binance, една от най-големите платформи за търговия с дигитални валути стартира нов обмен, който предлага депозити и теглене във фиатни валути. Криптовалутите, които  поддържа обменът са Биткойн, Етер, а фиатните валути са евро и британски паунд. Binance обяви...

Read More

266 милиона долара в Биткойн бяха изпратени от неактивен адрес

Споделете: Преди няколко часа един от най-богатите Биткойн адреси изпрати огромно количество от 66 233 BTC, което струва малко повече от 266 милиона долара, спрямо текущия курс на Биткойн (4024$). Този адрес не бе активен от 2014 година....

Read More

Leave a Comment