Споделете:

 

Microsoft е технологична компания базирана в САЩ на стойност 561 милиарда долара. Компанията подобрява сигурността на транзакциите в Ethereum мрежата с конфиденциалния консорциум (Coco) Framework, който е базиран на Етериум протокола. В официално изявление Марк Ръсинович, който е главен технологически директор на Microsoft Azure, заяви:

Coco представя алтернативен подход към конструкцията на леджъра, като дава по-голяма конфиденциалност, която ще подобри присъщата сигурност и непостоянство в мрежата. Също така Coco дава на потребителите мащабируемост.

Един от уникалните аспекти на Coco Framework e, че използва локални хардуерни базирани среди, които са базирани на надежданата разработка на Intel (TEEs). По този начин се улеснява уреждането на информацията в Ethereum Blockchain.
Чрез обработката на данните в отделни екосистеми, Microsoft осигурява по-функционална и гъвкава инфраструктура за децентрализиране.
Фред Ершам е основател на Coinbase. Той отбелязва, че Етериум се нуждае от решения извън мрежата като Coco Framework.
Том Рацед е вицепрезидент на Mojix. Той заяви, че Coco Framework подобрява гъвкавостта на съществуващия протокол на Етериум и по този начин се улеснява децентрализиране.

Coco Framework на Microsoft и някои други интелигентни платформи, които са базирани на договори и са разработени в рамките на Enterprise Ethereum Alliance, допълнително ще подобрят мащабируемостта на Етериум чрез използването на решения извън мрежата. Това ще доведе до децентрализирани приложения за осигуряване на активни потребителски бази и обработка на големи количества без да се стига до конфликт със сигурността.

Споделете:

About Author

Related posts

CBOE ще стартира търговията с ETH фючърсни договори по-късно през тази година

Споделете: Chicago Board Options Exchange (CBOE), един от най-големите борсови холдинги в света, се стреми да стартират фючърсни договори за Ethereum (ETH), съобщава Business Insider. Източници, запознати със ситуацията, заявиха пред Business Insider, че CBOE Global Markets планира...

Read More

Бяха откраднати повече от 20 милиона долара в ETH заради уязвимост в Geth

Споделете: Незащитени конфигурирани клиенти, изпълняващи Geth – програма с команден интерфейс, която изпълнява всички нодове в Ethereum, позволиха кражбата на над 20 милиона долара в ETH през последните няколко месеца. Someone tries to make quick money by scanning...

Read More

Циркулацията на Ethereum достигна 100 000 000

Споделете: Според графиките, циркулацията на ETH се е увеличила до над 100 милиона. Според CoinMarketCap общата циркулация е основен компонент за изчисляването на пазарната капитализация. Монети, които са блокирани или монети, които не могат да бъдат продадени в публична...

Read More

Leave a Comment