Споделете:

Бе проведен разговор с Да Хонгфей е основател на НЕО и Джао Чън, който е ръководител на Biz Dev за OnChain.
Да Хонгфей разговаря за пакетите на Блокчейн и крипто ентусиастите в Шанхайския международен конгресен център.
НЕО, което мнозина наричат “Китайския Етериум“, защото тя запазва интелигентни договори.
Да Хонгфей говори за няколко аспекта на НЕО, които са от особен интерес.

Интелигентната икономика

НЕО брандира себе си като Блокчейн за “Интелигентна икономика”. Компанията не иска да бъде разглеждана като криптовалута за спекулация. Те вярват, че имат реални случаи на използване на валутата в реалния свят. Според тях това ще създаде стойност в “интелигентната икономика”.

Какво включва интелигентната икономика?

НЕО иска да интегрира цифрови активи, цифрова идентичност и интелигентни договори в своята платформа. Когато компанията се преобрази от Antshares и се превърна в NEO 2.0, тя въведе нови характеристики, като протокол за кръстосана верига, квантово-устойчива криптография, протокол за разпределено съхранение и протокол за сигурна комуникация.

“Надяваме се, че платформата може да бъде използвана за различни цели като цифрови портфейли на активи, форум, гласуване, управление на потребителски профили и мобилни приложения. Платформата предлага и отворено API, което може да се използва за интеграция с други системи.”

Архитектура

Консорциумната версия на НЕО е именно архитектура на разпределени мрежи (distributed network architecture). НЕО е притежава повече инструменти за институционални цели.
Да Хонгфей посочи, че НЕО е нон-профит организация, която се спонсорира от обществото. Заедно с OnChain, те споделят технология с отворен код.

“В един крипто-свят, където дори и най-малката новина може да изпрати монетата на върха, ние не се съсредоточаваме върху маркетинга и разчитаме много на разработчиците. Нашият екип е фокусиран върху технологията.”

Бъдещето

НЕО привлича вниманието на хората, занимаващи се с криптовалути, и затова бъдещето изглежда добро. Наскоро бе обявено сътрудничеството с AdEX.
Освен това, Red Pulse, която е компания за научни изследвания на китайския пазар, обяви, че ще изгради платформа за споделяне на научни изследвания. Системата ще бъде изградена с платформата за интелигентни договори NEO 2.0. Red Pulse се намира в Шанхай и сподели, че ще бъде първият организатор на ICO, който ще бъде управляван чрез НЕО.

Споделете:

About Author

Related posts

Republia.io обявява началото на публична продажба

Споделете: Republia.io обявява началото на публична продажба, 23 август 2018 г. Republia е децентрализирана платформа която комбинира всички аспекти на блокчейн технологията и създава екосистема в която всички проекти се пресичат. Платформата е обявена да започне своята дистрибуция...

Read More

MainNet на EOS “замръзна” два дни след старта

Споделете: По-малко от 48 часа след пускането,EOS Mainnet е паузиран, според многобройните съобщения в Twitter и Steemit на 16 юни. Публикациите бяха направени от 21-те най-големи EOS блок производители (BP). Новината за потенциалния проблем в мрежата на EOS...

Read More

Coinbase ще добави Ethereum Classic

Споделете: Coinbase ще започне да поддържа Ethereum Classic (ETC) през следващите няколко месеца. Това бе съобщено днес в блога на Coinbase. Coinbase съобщи, че ще започне работа по изграждането на поддръжката на Ethereum Classic. Като част от този...

Read More

Leave a Comment