Споделете:

OmiseGO се премести за да заличи слуховете, че компанията вероятно ще бъде засегната от репресиите на Китай по отношение на ICO. Чрез пост в Reddit, OmiseGO увери всеки, че забраната на Китай за ICO няма да навреди на мрежата на OMG.

В публикацията OMG заяви, че забраната на Китай се отнася само за децентрализирани валути, което означава, че тя не засяга непременно мрежата на OMG:

“Мрежата на OMG е валутно-агностична и ще позволи на компанията да избере какви услуги да предоставят на крайните потребители в съотношение с правилата, които трябва да следват.”

С прозрачността и постоянните актуализации от администраторите на OmiseGo, много инвеститори бяха уверени в дългосрочната устойчивост на компанията. Много от тях похвалиха OMG.

В Reddit @Benkeele казва:

“Ето защо съм сигурен в OMG. Ние вярваме.”

От друга страна @Koocer в Reddit споделя:

“Добра новина и страхотно време за закупуване на още OMG.”

Китайският пазар на ICO е в срив, след като централната банка на Китай обяви, че първоначалните предлагания на монети са незаконни.
Установено е, че използваните ICO монети не са издадени от властите, нямат  парични свойства. Монетите от този тип нямат никакъв еквивалент на пари и по този начин не могат да се разпространяват като валута на пазара. Регулаторите също така казаха, че онези, които вече са събрали пари от ICO монети, трябва да върнат парите на своите инвеститори.
Джихан Чу, съдружник в Kenetic Capital Ltd в Хонг Конг казва:

“Китай, поради своя размер и като един от най-спекулативните пазари за публично предлагане на дребно, трябваше да предприеме по-строги действия. Кратката история е, че правилата идват. “

Споделете:

About Author

Related posts

Republia.io обявява началото на публична продажба

Споделете: Republia.io обявява началото на публична продажба, 23 август 2018 г. Republia е децентрализирана платформа която комбинира всички аспекти на блокчейн технологията и създава екосистема в която всички проекти се пресичат. Платформата е обявена да започне своята дистрибуция...

Read More

MainNet на EOS “замръзна” два дни след старта

Споделете: По-малко от 48 часа след пускането,EOS Mainnet е паузиран, според многобройните съобщения в Twitter и Steemit на 16 юни. Публикациите бяха направени от 21-те най-големи EOS блок производители (BP). Новината за потенциалния проблем в мрежата на EOS...

Read More

Coinbase ще добави Ethereum Classic

Споделете: Coinbase ще започне да поддържа Ethereum Classic (ETC) през следващите няколко месеца. Това бе съобщено днес в блога на Coinbase. Coinbase съобщи, че ще започне работа по изграждането на поддръжката на Ethereum Classic. Като част от този...

Read More

Leave a Comment