Споделете:

Докато Биткойн заема водеща позиция по отношение на пазарната капитализация, при другите Алткойн монети се забелязва приръст с близо 800% на пазарната капитализация.
Този растеж се равнява на 158,5 милиарда долара. Пазарната капитализация на криптовалутите е по-голяма от някои национални валути, както и други големи платежни мрежи.

Биткойн е най-разпространената криптовалута и наскоро отбеляза огромен растеж с успешното въвеждане на SegWit. Въпреки това, докато пазарната капитализация на Биткойн е повече от 50% от общата капитализация на всички криптовалути, интереса към Алткойн монетите ще се увеличава.
Всъщност, някои цената на някои монети се почаква рязко, поради големия интерес на обществото. Подобно на Dogecoin, която монета започва на шега, сега има пазарен капитал почти 200 милиона долара.
Други монети като Bitcoin Cash продължават да растат, след като мнозина смятаха, че това ще бъде провал след първи август. Цената на Bitcoin Cash достигна над 800$, след като миньорите видяха по-добра печалба в новата валута.
Все повече инвеститори инвестират парите си в дигитална валута. Институция като “Goldman Sachs” са заявили, че вече не могат да пренебрегват криптовалутите.

Ще се спука ли?

Все още има спекуланти, които вярват че цялата идея на криптовалутите е само и единствено спекулативна. Според тях такъв бърз растеж, който се равнява на почти удвояване на пазарната капитализация в рамките на няколко месеца, е абсолютен “балон”.  Но според много хора Биткойн е уникален метод за разплащане.

Споделете:

About Author

Related posts

Binance започва да приема депозити и теглене с фиатни валути

Споделете: Binance, една от най-големите платформи за търговия с дигитални валути стартира нов обмен, който предлага депозити и теглене във фиатни валути. Криптовалутите, които  поддържа обменът са Биткойн, Етер, а фиатните валути са евро и британски паунд. Binance обяви...

Read More

ФК Левски обяви за своето партньорство с блокчейн компанията Recheck

Споделете: Преди два часа, ФК Левски обяви партньорството си с холандската компания Recheck. Целта на партньорството е да се предотврати продаването на фалшиви продукти с бранда Левски. Това бе обявено преди два часа като партньорството бе представено от...

Read More

Binance тества фиатна платформа, руснаците подготвят крипто-платформи, а Украйна се подготвя за национална монета

Споделете: Binance, водещият крипто-обмен, съобщи, че ще започне да тества своята платформа нова платформа в Сингапур. Новата платформа на борсата ще предлага купуване и продаване на дигитални валути чрез фиатна. Също така два острова в Русия се конкурират...

Read More

Leave a Comment