Споделете:

Криптовалутният обмен Poloniex туитна в Twitter, че портфейлите в обмена ще бъдат подложени на поддръжка на 8 март. Poloniex предупреди потребителите на обмена, че рутинното обслужване на портфейла може да повлияе на тегленията на средства. Рутината проверка започна на 8 март около 19:30 българско време. 16 часа след началото на планираната поддръжка, Poloniex все още не е коментирал дали е завършила успешно.
По-рано тази седмица Poloniex предупреди потребителите за фишинг измама. Според публикацията в Twitter, фишинг атаката е насочена към потребителите на Android. В Google Play се предлага фалшиво приложение на крипто-обмена Poloniex.

 

Poloniex също отговори на слуховете, че сигурността в борсата е била компрометирана, уверявайки потребителите, че средствата са защитени и обменът не е бил компрометиран.

По-рано тази седмица, потребителите в Reddit, изразиха своите опасения относно дългите транзакции и дългото време за теглене на средства. Един потребител съобщи за заявено теглене, създадено на 4 януари. Друг потребител съобщи, че чака заявено теглене повече от седем седмици.

Желаете ли да получавате известия, свързани с крипто-анализи и представяне на нови проекти? Може да се абонирате за нашите анализи и представяния на нови проекти, като попълните формата отдолу:

Споделете:

About Author

Related posts

Binance започва да приема депозити и теглене с фиатни валути

Споделете: Binance, една от най-големите платформи за търговия с дигитални валути стартира нов обмен, който предлага депозити и теглене във фиатни валути. Криптовалутите, които  поддържа обменът са Биткойн, Етер, а фиатните валути са евро и британски паунд. Binance обяви...

Read More

ФК Левски обяви за своето партньорство с блокчейн компанията Recheck

Споделете: Преди два часа, ФК Левски обяви партньорството си с холандската компания Recheck. Целта на партньорството е да се предотврати продаването на фалшиви продукти с бранда Левски. Това бе обявено преди два часа като партньорството бе представено от...

Read More

Binance тества фиатна платформа, руснаците подготвят крипто-платформи, а Украйна се подготвя за национална монета

Споделете: Binance, водещият крипто-обмен, съобщи, че ще започне да тества своята платформа нова платформа в Сингапур. Новата платформа на борсата ще предлага купуване и продаване на дигитални валути чрез фиатна. Също така два острова в Русия се конкурират...

Read More

Leave a Comment