Споделете:

 

Pornhub сключи партньорство с Verge, за да осигури анонимни плащания

 

Големите играчи, като Valve, Stripe и Reddit, все още се ограничават да приемат криптовалути, но сега Pornhub приема плащания с криптовалутата Verge (XVG).

Гигантът за забавления за възрастни обяви, че ще приеме плащания с анонимната криптовалута Verge (XVG). Това означава, че вече имате възможност да платите за абонамента си без да оставяте никакви следи. Член от екипа на уеб сайта за възрастни сподели:

“Ние сме гледали криптовалутите от доста време и докато цялостната адаптация на дигиталните валути е доста слаба, ние мислим, че е монетата е набрала доста популярност в крипто-средите.”

Основателят на Verge, Джъстин Сънерок добави:

“Това партньорство представлява огромен пазар с глобален обхват, който ще се конкурира с фиатните валути. Това е огромно постижение за Verge и сме изключително развълнувани, че най-накрая ще можем да го обявим.”

Порнографският гигант сподели, че вече се тестват платежната система и за момента няма никакви проблеми с нея.
Действително, новата валута попадна под ударите на крипто-обществото, след като по-рано през март поиска от потребителите да дарят XVG на стойност 3 милиона долара, за да разкрие “потенциалното партньорство”.Съобщението беше насрочено за 26 март, но Verge в крайна сметка го отложи за 16 април, а след това за днес, 17 април. Въпреки закъснялото съобщение, това партньорство е вече официално.

Публикация в Medium, направена от Verge заяви, че 3 милиона долара, които бяха събрани от обществото, ще се насочат към интегрирането на своята технология в системата за плащания на Pornhub, маркетинг и хардуерните интеграции за Ledger и Trezor.

Pornhub добави, че криптовалутата ще бъде интегрирана и в партньорски сайтове като Brazzers и Nutaku.

Порно и криптовалута

Pornhub не е единствената компания за забавления за възрастни, която има планове, свързани с блокчейн технологията и криптовалутите. Уеб платформата CamSoda наскоро обяви, че има планове да пусне свой собствен блокчейн, за да позволи на клиентит да обменят голи снимки и да получават плащания за това.

Обаче за разлика от CamSoda, Pornhub действително е партньор с компания, която има работещ продукт. Все пак решението да се използва Verge е необичайно.
През март Verge, социалните медийни акаунти бяха нарушени, след като хакери успяха да получат достъп до изтекла база данни от Yahoo за достъп до личните акаунти на Sunerok. Съвсем наскоро Verge беше принудена да направи hard fork на блокчейна си, след като хакери успяха да използват грешка в системата.
Преди това потребители съобщиха, че Verge има уязвимост, чрез която може да се видят IP адресите на потребителите. Това съобщение не е потвърдено до момента.

 

 

Желаете ли да получавате известия, свързани с крипто-анализи и представяне на нови проекти? Може да се абонирате за нашите анализи и представяния на нови проекти, като попълните формата отдолу:

Споделете:

About Author

Related posts

Binance започва да приема депозити и теглене с фиатни валути

Споделете: Binance, една от най-големите платформи за търговия с дигитални валути стартира нов обмен, който предлага депозити и теглене във фиатни валути. Криптовалутите, които  поддържа обменът са Биткойн, Етер, а фиатните валути са евро и британски паунд. Binance обяви...

Read More

ФК Левски обяви за своето партньорство с блокчейн компанията Recheck

Споделете: Преди два часа, ФК Левски обяви партньорството си с холандската компания Recheck. Целта на партньорството е да се предотврати продаването на фалшиви продукти с бранда Левски. Това бе обявено преди два часа като партньорството бе представено от...

Read More

Binance тества фиатна платформа, руснаците подготвят крипто-платформи, а Украйна се подготвя за национална монета

Споделете: Binance, водещият крипто-обмен, съобщи, че ще започне да тества своята платформа нова платформа в Сингапур. Новата платформа на борсата ще предлага купуване и продаване на дигитални валути чрез фиатна. Също така два острова в Русия се конкурират...

Read More

Leave a Comment