Споделете:

Макс Кийзер повиши прогнозата си за цената на Биткойн до 10 000$, тъй като индустрията на криптовалути празнува активирането на SegWit. Андреас Антонопулос публикува в Twitter акаунта си:

Поздравления за всички разработчици, които са работили по този ъпгрейд.

Боби Лий от негова страна публикува в Twitter интересна информация за първия блок от SegWit:

Хванахме го! Първи #SegWit Блок, номер #481 824 бе добит от @YourBTCC Pool.

SegWit, който бе активиран в сряда, създаде кратък момент на единство между общностите, тъй като потребителите на Биткойн се събраха за да отпразнуват техническата реч в продължение на няколко години.
През месец ноември ще се появи и нов hard fork под формата на SegWit2X. От моментът, когато влезе в сила SegWit2X ще има три валути Биткойн.
Олег Андреев описа SegWit2X като една от линията от “проекти FUD”, които възпрепятстват ценовата ефективност на Биткойн. Андреев казва още, че SegWit2X вероятно ще бъде последният от тези проекти, след което цените трябва да се увеличават.

Споделете:

About Author

Related posts

Екстрадират шефа на RGCoins заради схема за пране на пари

Споделете: Мистериозното затваряне на една от българските платформи за покупко-продажба на Биткойн се разплете. Платформата е собственост на Росен Йосифов, а историята се разказва от дъщеря му- Виктория. Според думите й, баща й е арестуван и предстои да...

Read More

266 милиона долара в Биткойн бяха изпратени от неактивен адрес

Споделете: Преди няколко часа един от най-богатите Биткойн адреси изпрати огромно количество от 66 233 BTC, което струва малко повече от 266 милиона долара, спрямо текущия курс на Биткойн (4024$). Този адрес не бе активен от 2014 година....

Read More

618 милиона долара в Биткойн бяха преместени от Binance до неизвестен портфейл

Споделете: BitcoinWhale Watch съобщи за движение на голямо количество Bitcoin от портфейли на Binance до биткойн адрес. Binance е една от големите борси за търговия с дигитални валути в света, като обемът на търговия за последните 24...

Read More

Comment ( 1 )

  • Ekyo

    Още е рано да се спекулира дали изобщо ще има 2x, още повече че ще доведе до chain split, hard fork не задължително да доведе до chain split.

Leave a Comment