Споделете:

Republia.io обявява началото на публична продажба, 23 август 2018 г.

 

Republia е децентрализирана платформа която комбинира всички аспекти на блокчейн технологията и създава екосистема в която всички проекти се пресичат. Платформата е обявена да започне своята дистрибуция на монети на 23 август.

 

За разлика от много други блокчейн платформи, които предлагат своите вериги като начин да се възползват от труда на другите и да разработват собствени проекти, Republia е мрежа която се цели в създаването на цялостна екоистема, където всеки проект не работи независимо от основната верига, а става частно от цялостната система на Republia.io.”Защо още една платформа?”, може би ще попитате.

 

Други платформи като Ethereum, Waves, и NEM позволяват на всякаква група от хора да създаде проект независимо един от друг, със собствени правила и собствени токени. Това е довело до множество проблеми в индустрията като:

  • Конкурентни, повтарящи се проекти: Много платформи с почти идентични услуги се конкурират една с друга, и така объркват инвеститорите и блокчейн разработчиците коя да използват.
  • Измамни схеми: С пускането на стотици проекти всяка година, няма контрол върху тяхната автентичност. Злонамерени организации вече са измамили с милиони техните инвеститори.
  • Сигурност и качество: Интензивната конкуренция е довела до компромиси в качеството и сигурността на проектите, довеждащи до сериозни последствия за инвеститорите.
  • Мрежово натоварване: С основната верига на Ethereum която натоварва системите, сега проектите натоварват още повече основната мрежа, и настъпва забавяне в транзакциите.
  • Висока променливост: Криптовалутуте са известни със своята непостоянна цена на пазара. Това възпрепятства вкарването на по малки инвеститори, тъй като те не могат да рискуват големи движения на пазара надолу по време на критичните етапи на развитие и стартиране.

 

Как помага Republia

 

Repulia дава възможност за справедлива и демократична среда за всички проекти, като позволява на всички проекти в екосистемната общност да бъде гласуван. Всеки нов проект може да се появи в екосистемата на Repulia, само ако повече от половината от общността гласува за нея. Допълнително:

Проект за гласуване: Всеки проект, който желае да стартира в Repulia чрез странична верига, трябва да премине през процес на оценка и гласуване. Това гарантира, че се стартират само висококачествени проекти. Това включва и други аспекти като предотвратяване на измами, права на потребителите и инвеститорите и сигурност.

За един проект: Ако проектът вече е одобрен, подобни проекти няма да бъдат допуснати до стартиране, освен ако нямат нещо различно да предложат. Това означава, че няма никаква повторяемост в екосистемата.

Онлайн актуализиране: Уникална функция е възможността да се актуализират протоколите по веригата. Това означава, че няма повече трудности и напрежение.

Монетарност: чрез уникална технология за паркиране и вторичен “USDR” токен платформата ще се противопостави на големите колебания на основната си монета, RPB. 

Противопоставяне на злоупотреба с власт

 

Известна причина за загриженост за инвеститорите и потребителите е степента на контрол, която Republia има върху проектите, които ще работят на нея. Тази централизация на властта не е възможна благодарение на способността на всеки титуляр на Republia да гласува за всяка задача в екосистемата. Това включва вилици, одобрение на проекти или всякакви други промени, създаващи истинска демокрация.

 

Republia TGE

 

Разпространението на монетите преди продажбата на RPB започва на 23 август и носи 25% бонус със soft cap от 500 000 долара и hard cap от 5 000 000 долара. Минимална инвестиция от 100 долара е предпоставка за участие. Средствата от частното кръгово финансиране ще бъдат използвани за освобождаване на тестовата мрежа.

Споделете:

About Author

Related posts

OBCIA назначава FANTOM за заместник-председател на Управителния съвет

Споделете: OBCIA назначава FANTOM за заместник-председател на Управителния съвет Отворената асоциация за браншови индустрии (OBCIA) назначи FANTOM за заместник-председател на борда, който включва конгломерати като SK Telecom, Kakao, LG U +, Shinhan Bank и KEB Hana Bank. OBCIA...

Read More

Дали крипто анархията настана

Споделете:Ако в повечето правителства по света има нещо, което е свързано с криптографията, това е децентрализираният аспект от него, което го прави почти неосъществима дейност за ефективно регулиране, без да генерира в резултат по-голяма невъзможност за контрол върху тази...

Read More

Проучване на Coinbase: 42% от топ 50 университетите предлагат най-малко една крипто-свързана специалност

Споделете: Неотдавнашно проучване на крипто-обмена Coinbase показва, че 42% от най-големите 50 университета в света имат поне един випуск за криптовалути или блокчейн. Резултатите от проучването бяха публикувани през вчерашния ден в официалния блог на Coinbase. Проучването бе...

Read More

Leave a Comment