Споделете:

 

Ripple инвестира в стартъп компании

 

Компанията Ripple започва да инвестира в стартъп и технологични компании, за да се увеличи използването на XRP.

Изпълнителният директор на Ripple обяви инвестиционната стратегия

XRP е третата криптовалута спрямо пазарната капитализация. Пазарната капитализация на XRP е 30 милиарда долара. През миналата година, пазарната капитализация на XRP бе достигнала до 128 милиарда долара. Брад Гарлингхаус, главен изпълнителен директор на Ripple, заяви пред TechCrunch:

“Ние ще продължим да се фокусираме върху увеличаване на използването на XRP, но със сигурност ще си сътрудничим с компании, които искад да използват XRP.”

Поради тези планове, Ripple и още двама ръководители са инвестирали 25 милиона долара в Omni. Omni е стартъп компания за съхранение и отдаване под наем на стоки. Omni ще използва XRP за услугите, които предлага.


Гарлингхаус вярва, че банките в крайна сметка ще приемат Ripple

Главният изпълнителен директор на Ripple все още не се тревожи за липсата на адаптация на XRP от страна на банките, тъй като смята, че ще отнеме време.
Компанията Ripple беше критикувана за това, че не е успяла да привлече банките към адаптирането на XRP. По време на събитието Money2020 в Сингапур, Гарлингхаус използва израза “фалшиви новини”, за да премахне притесненията относно нестабилността на XRP. Той твърди, че нестабилността на криптовалутите няма да повлие директно върху адаптирането на Ripple от страна на банките, защото транзакцията отнема само няколко секунди. Няколко банки в Южна Корея тестват плащания в мрежата на Ripple. Също така, Ripple разработва приложение за подобряване на вътрешните плащания в Япония.

 

Желаете ли да получавате известия, свързани с крипто-анализи и представяне на нови проекти? Може да се абонирате за нашите анализи и представяния на нови проекти, като попълните формата отдолу:

Споделете:

About Author

Related posts

Binance започва да приема депозити и теглене с фиатни валути

Споделете: Binance, една от най-големите платформи за търговия с дигитални валути стартира нов обмен, който предлага депозити и теглене във фиатни валути. Криптовалутите, които  поддържа обменът са Биткойн, Етер, а фиатните валути са евро и британски паунд. Binance обяви...

Read More

ФК Левски обяви за своето партньорство с блокчейн компанията Recheck

Споделете: Преди два часа, ФК Левски обяви партньорството си с холандската компания Recheck. Целта на партньорството е да се предотврати продаването на фалшиви продукти с бранда Левски. Това бе обявено преди два часа като партньорството бе представено от...

Read More

Binance тества фиатна платформа, руснаците подготвят крипто-платформи, а Украйна се подготвя за национална монета

Споделете: Binance, водещият крипто-обмен, съобщи, че ще започне да тества своята платформа нова платформа в Сингапур. Новата платформа на борсата ще предлага купуване и продаване на дигитални валути чрез фиатна. Също така два острова в Русия се конкурират...

Read More

Leave a Comment