Споделете:

 

Ripple сключи партньорство с банка в Обединените арабски емирства и обмен на криптовалута

 

Инвеститорите в криптовалута проявяват голям интерес в последно време относно Ripple. Ripple не е като останалите криптовалути, а е доста по-различна. Монетата е централизирана, което е напълно противоположно на почти всички останали криптовалути.

BitOasis, най-популярният обмен на криптовалута в Дубай, ще позволи търговията с XRP по-късно през тази седмица. Тази новина идва след като банката RAK обяви, че ще е партньор на Ripple за незабавни блокчейн плащания в Индия. Тази година може да се окаже много успешна за блокчейн компанията и за техния XRP актив.

Добавянето на XRP към BitOasis е голямо развитие за Ripple. Обменът в Дубай може да бъде от много голямо значение за развитието на Ripple. Новите търговски пазари ще бъдат пуснати на 30 януари. Клиентите могат да закупят XRP монетите чрез банков превод или чрез кредитна карта. Това е третата валута, която ще бъде поддържана от борсата. Другите валути, които борсата поддържа са Биткойн и Етериум.


Ripple направи напредък в Обединените арабски емирства

Според BitOasis нараства търсенето от страна на клиентите за търговия с Ripple. Имайки в предвид, че този обмен е една от най-големите платформи в района, те трябва да създадат прецедент. Дали другите крипто-борси ще последват BitOasis, остава да видим. Със сигурност е възможно други компании да последват примера на BitOasis през следващите няколко месеца. Глобалното търсене на Ripple монетите се увеличава въпреки по-ниската цена в момента. BitOasis имаха известни проблеми през този месец относно блокираните трансфери на платформата от Emirates NBD.

Това не е единствената положителна новина за Ripple в Обединените арабски емирства. По-конкретно, банката RAK прояви голям интерес към Ripple. Благодарение на това партньорство и двете компании ще използват блокчейн технологията за незабавни плащания в Индия. Позволяването на бързи и надеждни плащания за клиентите на Axis Bank в Индия е интересна възможност за проучване. Освен това, Ripple се опитва да се утвърди на крипто-пазара.

Споделете:

About Author

Related posts

Republia.io обявява началото на публична продажба

Споделете: Republia.io обявява началото на публична продажба, 23 август 2018 г. Republia е децентрализирана платформа която комбинира всички аспекти на блокчейн технологията и създава екосистема в която всички проекти се пресичат. Платформата е обявена да започне своята дистрибуция...

Read More

MainNet на EOS “замръзна” два дни след старта

Споделете: По-малко от 48 часа след пускането,EOS Mainnet е паузиран, според многобройните съобщения в Twitter и Steemit на 16 юни. Публикациите бяха направени от 21-те най-големи EOS блок производители (BP). Новината за потенциалния проблем в мрежата на EOS...

Read More

Coinbase ще добави Ethereum Classic

Споделете: Coinbase ще започне да поддържа Ethereum Classic (ETC) през следващите няколко месеца. Това бе съобщено днес в блога на Coinbase. Coinbase съобщи, че ще започне работа по изграждането на поддръжката на Ethereum Classic. Като част от този...

Read More

Leave a Comment