Споделете:

 

Ripple сключи партньорство с доставчик на плащания

LianLian International, доставчик на финансови услуги, сключи партньорство с RippleNet, за да предложи по-бързи и по-евтини транзакции на своите клиенти в САЩ, Европа и Китай.

Брад Гарлингхаус, главен изпълнителен директор на Ripple, туитна, че Ripple “просто отвори вратата към най-големия пазар за електронна търговия в света”.
Ripple (XRP) често се нарича криптовалута и е добавена в CoinMarketCap, токънът е централизиран и неговият изходен код е собственост на Ripple, докато криптовалутите по дефиниция са децентрализирани.
LianLian ще използва централизираното софтуерно платежно решение на Ripple, xCurrent, което е решение за работа с финансови институции, като позволява на банките да потвърждават плащанията в реално време преди всяка транзакция и след всяка доставка. LianLian вече изброява PayPal и Apple като стратегически партньори, обслужващи пазари като Amazon, Ali Express и Ebay. Във връзка с партньорството с Ripple, Артър Джу, който е главен изпълнителен директор на LianLian, заяви:

“С RippleNet ще се сдобием с повече опит и ще увеличим пазарния си дял, като предложим на клиентите незабавни, блокчейн плащания с 19 валути, които в момента поддържаме. Очакваме с нетърпение да работим с Ripple за да подобрим плащанията между Китай и останалите членове в RippleNet.”

Ripple има партньорства с над 100 финансови институции. Последното партньорство бе в средата на януари с Moneygram за ускоряване на плащанията с фиатни валути.

Партньорството между RippleNet и LianLian идва във време, когато Китай увеличава крипто-регулациите. По-строгите правила относно криптовалутите включват премахване на рекламите, които са свързани с криптовалута в социалните медии и търсачките, както и забрана на чуждестранните крипто-борси.

Споделете:

About Author

Related posts

Republia.io обявява началото на публична продажба

Споделете: Republia.io обявява началото на публична продажба, 23 август 2018 г. Republia е децентрализирана платформа която комбинира всички аспекти на блокчейн технологията и създава екосистема в която всички проекти се пресичат. Платформата е обявена да започне своята дистрибуция...

Read More

MainNet на EOS “замръзна” два дни след старта

Споделете: По-малко от 48 часа след пускането,EOS Mainnet е паузиран, според многобройните съобщения в Twitter и Steemit на 16 юни. Публикациите бяха направени от 21-те най-големи EOS блок производители (BP). Новината за потенциалния проблем в мрежата на EOS...

Read More

Coinbase ще добави Ethereum Classic

Споделете: Coinbase ще започне да поддържа Ethereum Classic (ETC) през следващите няколко месеца. Това бе съобщено днес в блога на Coinbase. Coinbase съобщи, че ще започне работа по изграждането на поддръжката на Ethereum Classic. Като част от този...

Read More

Leave a Comment