Споделете:

Stellar Lumens притежава всичко необходимо, за да бъде топ криптовалутата през 2018

В наши дни е доста трудно да се определят добрите монети за инвестиция. Постоянно ставаме свидетели на монети, които са измама или на поредица от схеми за напомпване на определена монета. Stellar е алтернативна с голям потенциал.

Stellar готова да “лети”

Една от доказаните стратегии на основателите на криптовалута, за повишат цената и пазарната стойност на проекта им, е чрез наемане на експерти в разработването на блокчейн. Друго съществено нещо, което често провят, е подписването на споразумения за партньорство с големи компании или физически лица, които да използват валутата, а също и да я популяризират. Горните стратегии са работили отлично за различни цифрови валути, базирани на блокчейн.Преди няколко седмици пазарната капитализация на Stellar Lumens (XML) скочи от 2,5 милиарда долара до 8,6 милиарда долара. Преди две седмици пазарната капитализация на Stellar достигна ниво от 15 милиарда долара. Макар и сега пазарната капитализация да е понижила цената си, спрямо капитализацията преди две седмици, екипа на Stellar излъчва много позитивизъм.
Опитни анализатори на криптовалута прогнозират, че пазарната капитализация на Stellar може да достигне 183 милиарда долара до края на 2018 година. Това не е нищожно, като се има в предвид, че най-популярната криптовалута Биткойн има пазарна капитализация от 202 милиарда долара. Ако тази прогноза се случи, то това означава че цената на Stellar ще скочи с 1700% тази година. Също така експертите смятат, че цената на Биткойн ще се увеличи с над 140% тази година, докато цената на Етериум се очаква да се покачи с 170%.

Съоснователят на Stellar Lumens, Джед Маккейлъб, е създател на първият по рода си обмен, Mt. Gox, а също така той участва и в създаването на Ripple. Ripple в момента се намира на трета позиция, с пазарна капитализация над 56 милиарда долара.
През октомври 2017 година IBM Corp. обявиха, че ще използват Stellar, за да ускори транзакциите в южната част на Тихия океан. След като партньорството беше подписано, Маккейлъб каза:


“В момента трансграничните плащания обикновено отнемат няколко дни. Това ново въведение е готово да започне сериозна промяна в страните от Южното Тихоокеанско крайбрежие и след като напълно се мащабира от IBM и банковите партньори на компанията, това би могло да промени начина, по който се движат парите по целия свят, като спомогне за подобряването на съществуващите международни транзакции и подобри финансовото приобщаване в развиващите се страни.”

IBM е намекнала, че може да използва Stellar Lumens за обработка на до 60% от “трансграничните плащания в южната част на Тихия океан”, което се оценява на около 1 милиард долара месечно. Крипто ентусиастите вярват, че напълно децентрализираната природа на Stellar може да надмине централизираната алтернатива, Ripple.

Споделете:

About Author

Related posts

Republia.io обявява началото на публична продажба

Споделете: Republia.io обявява началото на публична продажба, 23 август 2018 г. Republia е децентрализирана платформа която комбинира всички аспекти на блокчейн технологията и създава екосистема в която всички проекти се пресичат. Платформата е обявена да започне своята дистрибуция...

Read More

MainNet на EOS “замръзна” два дни след старта

Споделете: По-малко от 48 часа след пускането,EOS Mainnet е паузиран, според многобройните съобщения в Twitter и Steemit на 16 юни. Публикациите бяха направени от 21-те най-големи EOS блок производители (BP). Новината за потенциалния проблем в мрежата на EOS...

Read More

Coinbase ще добави Ethereum Classic

Споделете: Coinbase ще започне да поддържа Ethereum Classic (ETC) през следващите няколко месеца. Това бе съобщено днес в блога на Coinbase. Coinbase съобщи, че ще започне работа по изграждането на поддръжката на Ethereum Classic. Като част от този...

Read More

Leave a Comment