Споделете:

 

В продължение на една седмица Tron е на преден план в крипто-света, благодарение на добавянето на монетата в различни платформи, както и партньорството с Shift Market. От неотадвашния туит на Джъстин Сън, става ясно, че TRON навлиза във форекс пазара. Той изрази бъдещите перспективи на Tron.

 

Навлизане във форекс пазара

В продължение на година, форекс пазара се счита за най-големият финансов пазар с трилиони транзакции, извършвани дневно. Доларът е най-търгуемата валута, следвана от еврото и японската йена.

Shift Forex е специализирана в предлагането на необходимите инструменти и услуги за всеки брокер. Shift Market се определя като:

“Брокерсият пакет “до ключ”, включващ технология за търговия, ликвидност, управление на риска, съотвествие, продажби и маркетинг. Услугите на фирмата обхваща стартови фази за всеки брокер. Компанията е създадена през 2009 година, а екипът от специалисти в Shift обслужва глобална база от клиенти.”Платформата за крипто-обмен Shift предлага несравнимо потребителско изживяване, съчетано с разнообразие от решения от типа “back end”. Платформата също така предлага търговия в реално време на крипто-активи с множество блокчейн интеграции, за да се улеснят депозитите и тегленията.

Новото партньорство на Tron с Shift Market ще направи монетата Tron достъпна чрез глобалните пазари на форекс търговията, която осигурява достъп до много страни.

Иън Макфий, главен изпълнителен директор на Shift Markets, е цитиран в Business Wire:

“Ние сме развълнувани да преодолеем пропастта между форекс търговията и крипто-пазарите с популярен проект като Tron.”

Цената на Tron е 0.059$, като пазарната капитализация на монетата е 3,8 милиарда долара. Tron се нарежда на 10-та позиция сред криптовалутите с най-голяма пазарна капитализация.

Споделете:

About Author

Related posts

Republia.io обявява началото на публична продажба

Споделете: Republia.io обявява началото на публична продажба, 23 август 2018 г. Republia е децентрализирана платформа която комбинира всички аспекти на блокчейн технологията и създава екосистема в която всички проекти се пресичат. Платформата е обявена да започне своята дистрибуция...

Read More

MainNet на EOS “замръзна” два дни след старта

Споделете: По-малко от 48 часа след пускането,EOS Mainnet е паузиран, според многобройните съобщения в Twitter и Steemit на 16 юни. Публикациите бяха направени от 21-те най-големи EOS блок производители (BP). Новината за потенциалния проблем в мрежата на EOS...

Read More

Coinbase ще добави Ethereum Classic

Споделете: Coinbase ще започне да поддържа Ethereum Classic (ETC) през следващите няколко месеца. Това бе съобщено днес в блога на Coinbase. Coinbase съобщи, че ще започне работа по изграждането на поддръжката на Ethereum Classic. Като част от този...

Read More

Leave a Comment