Споделете:

LocalCoinATM е компанията базирана в Канада. Компанията се занимава с производство на ATM устройства за Етериум. LocalCoinATM инсталира първите устройства в Канада. Те бяха инсталирани на три различни места: Торонто, Брамптон и Етобикок. Устройствата бяха пуснати в клоновете на “Hasty Market”, популярна верига за бързо хранене в Канада.

LocalCoinATM публикува официално изявление:

“Радваме се да съобщим, че сме добавили подръжката за Етериум на всички Биткойн ATM устройства. Ние сме първите доставчици на ATM устройства, поддържащи Етериум. Етериум е революционна крипто индустрия, благодарение на нейните интелигентни характеристики.”

Чрез ATM устройствата на LocalCoinATM, потребителите на Етериум могат лесно да закупят или продадат Етериум за фиат. Етериум ATM устройствата работят като Биткойн ATM устройствата.

Защо са нужни Етериум ATM устройствата?

Повечето борси за криптовалути като Bittrex, Bitfinex, Bithumb, CoinBase и други предоставят професионални инвестиционни инструменти, създавайки ефективна и сигурна среда. Но такива обмени изискват спазване на строгите закони срещу изпирането на пари и в резултат на това потребителите трябва да преминат през сложен процес на проверка и одобрение на сметките.

В Южна Корея и Хонконг Биткойн ATM устройствата са доста популярни, но купувачите и продавачите, които търгуват малки количества Биткойн и Етериум, не са склонни да преминат през труден процес на проверка.
През следващите години употребата на Етериум се увеличава глобално, благодарение на Блокчейн протокол, базиран интелигентни договори.

Споделете:

About Author

Related posts

CBOE ще стартира търговията с ETH фючърсни договори по-късно през тази година

Споделете: Chicago Board Options Exchange (CBOE), един от най-големите борсови холдинги в света, се стреми да стартират фючърсни договори за Ethereum (ETH), съобщава Business Insider. Източници, запознати със ситуацията, заявиха пред Business Insider, че CBOE Global Markets планира...

Read More

Бяха откраднати повече от 20 милиона долара в ETH заради уязвимост в Geth

Споделете: Незащитени конфигурирани клиенти, изпълняващи Geth – програма с команден интерфейс, която изпълнява всички нодове в Ethereum, позволиха кражбата на над 20 милиона долара в ETH през последните няколко месеца. Someone tries to make quick money by scanning...

Read More

Циркулацията на Ethereum достигна 100 000 000

Споделете: Според графиките, циркулацията на ETH се е увеличила до над 100 милиона. Според CoinMarketCap общата циркулация е основен компонент за изчисляването на пазарната капитализация. Монети, които са блокирани или монети, които не могат да бъдат продадени в публична...

Read More

Leave a Comment