Споделете:

Weidex- първата децентрализирана крипто-борса в България

 

 

Weidex е първата децентрализирана борса за дигитални валути в България и една от първите такива в Европа. Целта на Weidex е да осигури на потребителите лесен, сигурен и прозрачен начин за обмяна на дигитални активи. Децентрализираната платформа ще стартира след 27 дни. Потребителите на Weidex първоначално ще могат да обменят следните монети: EOS, TRON, VeChain, OMG, Icon и Golem. Екипът на платформата ни увери, че в последствие борсата ще поддържа всички видове ERC20 монети. Екипът на платформата има планове относно поддържането и на монети, които са базирани на Neo. Също така в плановете на екипа е разработката на cross-chain транзакции. Таксите в крипто-борсата Weidex ще бъдат от 0,1% до 0,2%.

Какво друго предлага крипто-борсата?

Крипто-борсата ще предлага и реферална система. Рефералната система на Weidex предлага 20% комисионна от таксите при обмяна на реферала.
Също така Weidex предлага на своите потребители приложно-програмен интерфейс (API).Кои стои зад проекта?

Компанията, която стои зад проекта се казва WeiChain. Компанията предлага разработване на ICO интелигентни договори, децентрализирани приложения и други. Екипът на компанията се състои от 5 човека. Главният изпълнителен директор е Тито Титов. Красимир Райков е блокчейн архитект в компанията. Също така той притежава над 5 години опит в разработването на софтуер. Главният технологичен директор на Weidex е Рали Ралев, който притежава опит, свързан със системното администриране и скриптови програмни езици като Ruby on Rails. Павел Ангелов е специалист в интегрирането на облачни решения (cloud solutions). Той е работил за копмании като Telerik и Chaos Group. Стилиян Димов е блокчейн експерт в Weidex. Той притежава над 5 години опит в разработването на уеб сайтове. Също така той опит в програмните езици като Java и Solidity.

Заключение

Weidex предлага на своите потребители лесен, сигурен и прозрачен метод за обмяна на криптовалути с ниска комисионна. Крипто-борсата също така предлага и реферална система и приложно програмен интерфейс (API).
И за финал искаме да обявим нашето партньорство с WeiChain. Целта на партньорството е да развием блокчейн общността в България и да покажем потенциала на тази иновативна технология.

Официален уеб сайт на крипто-борсата
Официален Telegram чат
Официална Facebook страница
Официален Twitter профил

Споделете:

About Author

Related posts

Binance започва да приема депозити и теглене с фиатни валути

Споделете: Binance, една от най-големите платформи за търговия с дигитални валути стартира нов обмен, който предлага депозити и теглене във фиатни валути. Криптовалутите, които  поддържа обменът са Биткойн, Етер, а фиатните валути са евро и британски паунд. Binance обяви...

Read More

ФК Левски обяви за своето партньорство с блокчейн компанията Recheck

Споделете: Преди два часа, ФК Левски обяви партньорството си с холандската компания Recheck. Целта на партньорството е да се предотврати продаването на фалшиви продукти с бранда Левски. Това бе обявено преди два часа като партньорството бе представено от...

Read More

Binance тества фиатна платформа, руснаците подготвят крипто-платформи, а Украйна се подготвя за национална монета

Споделете: Binance, водещият крипто-обмен, съобщи, че ще започне да тества своята платформа нова платформа в Сингапур. Новата платформа на борсата ще предлага купуване и продаване на дигитални валути чрез фиатна. Също така два острова в Русия се конкурират...

Read More

Leave a Comment